House of cards – Intrigat e pushtetit – Episodi 9House of cards – Intrigat e pushtetit – Episodi 9

00:15 20/09/2019

Ndërkohë që Frensis dhe Stamper përpiqen të gjejnë mbështetje në kongres, Ruso dhe zevendës presidenti largohen nga Washingtoni…Të ngjashme