I INFILTRUARI – EPISODI 111

I INFILTRUARI – EPISODI 111

21:15 06/02/2018

Xhelal detyrohet të pranojë ofertën e Çoskun duke liruar kështu Mert.

Xhelal i rrëfen Sarp se njerëzit e tij kanë vënë një pajisje gjurmuese te Mert, ndaj ai do të gjejë shumë shpejt djalin e tij.

I penduar për veprimet e tij, Gokhan sjell materialet e fshehura te shefi i tij, përmes të cilave pastron tërësisht emrin e Sarp në polici.

Xhelal ja del të gjejë djalin e tij.

Edhe pse duket se Xhelal fitoi këtë lojë, Sarp dhe Mert luajnë me nervat e tij. Cili është plani i tyre?

A do të mundet më në fund të triumfojë drejtësia?

Të ngjashme