I INFILTRUARI – EPISODI 112

I INFILTRUARI – EPISODI 112

21:15 07/02/2018

Xhelal arrestohet dhe të tërë vëzhgojnë këtë ngjarje nga larg. Çoskun dhe policë të ndryshëm fillojnë të tallen me Xhelal.

Gjatë kohës së transferimit në qeli, falë njerëzve të tij, Xhelal arratiset. Kush do të sakrifikojë veten e tij për të?

Sarp, Mert, mamaja e tyre dhe Eilem janë gati të fillojnë një jetë të re, por gëzimi i tyre do të zgjasë pak.

Xhelal telefonon djalin e tij dhe policia e gjurmon telefonatën. Sarp i bashkohet menjëherë aksionit të policisë duke zbuluar kështu vendodhjen e Xhelalit.

Teksa Xhelal dhe Davut përpiqen të largohen me makinë, Sarp godet me plumba mankinën e cila godet murin dhe shpërthen.

Pas deklarimit se Xhelal ka vdekur, policia sekuestron gjithçka nën pronësinë e tij.

Mert dhe Sarp shijojnë fitoren duke e patur të vështirë të pranojnë që tashmë gjithçka ka marrë fund.

Të ngjashme