I INFILTRUARI – EPISODI 113


I INFILTRUARI – EPISODI 113

21:15 08/02/2018

Sarp, Mert, Eilem, Fusun dhe Barësh po hanë mëngjesin sëbashku duke shijuar momentet e fundit para dorëzimit të Mert në komisariat.

Mert i kërkon Sarp ta ndihmojë për diçka të fundit. Cila do të jetë kërkesa e tij?

Davut takohet në fshehtësi me Xhelalin. Ky i fundit është gati të hakmerret duke dashur të kthejë në ferr të vërtetë jetën e vëllezërve dhe njerëzve të tyre të dashur.

Mert çon Eilem në parkun e lojrave, aty ku kanë kryer misioni e tyre të parë sëbashku.

Teksa Mert është gati të ulet në gjunjë para Eilem, por ai tronditet nga ajo që sheh.

Një telefonatë do të ndryshojë tërësisht situatën. 

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi