I mbijetuari i Eskobarit – Episodi 12


I mbijetuari i Eskobarit – Episodi 12

01:00 23/09/2021

Urrego kërcënon një nga truprojat e JJ.

JJ ndërkohë plagoset rëndë në një përleshje me armë dhe shtrohet në spital.

A do të mund të shpëtojë ai?


Të ngjashme