I mbijetuari i Eskobarit – Episodi 19


I mbijetuari i Eskobarit – Episodi 19

01:00 06/10/2021

Urrego dhe JJ përpiqen të dehin Bachué, me shpresën se ai do të pranojë se ka rrëmbyer vëllain e ish-presidentit.

A do t’ia arrijnë ata qëllimit?


Të ngjashme