I mbijetuari i Eskobarit – Episodi 21


I mbijetuari i Eskobarit – Episodi 21

01:00 08/10/2021

Marrëveshja e fundit e JJ për reduktimin e burgjeve është vënë në rrezik.

Ndërkohë, një vajzë e re dashurohet me të dhe e viziton atë në burg.


Të ngjashme