I njëjti vend në dy stinë të ndryshme (foto)I njëjti vend në dy stinë të ndryshme (foto)

21:59 11/06/2019

Fotoreporterët e Anadolu Agency (AA) kanë regjistruar një sërë peizazhesh në Turqi në stinë të ndryshme të vitit.

Fotografitë janë bërë me ndihmë të dronëve dhe zona të ndryshme shfaqen me petkun veror dhe dimëror.

Kryesisht bëhet fjalë për peizazhe të bukura në të gjithë Turqinë, kryesisht rrugët dhe kanionet që kalojnë nëpër pyjet e gjelbra.

Midis vendeve të fotografuara nga fotografët e AA-së në stinë të ndryshme janë liqeni Eymir në Ankara, Kalaja e Ankarasë, Uludag, rrugët në rajonin e Detit të Zi, si dhe rrugët në Izmir, Kastamonu, Kayseri dhe Van.

/AATë ngjashme