I pabesë – Episodi 10
I pabesë – Episodi 10

21:00 07/05/2022

Gjatë një takimi të rastësishëm mes familjes së Derinit dhe asaj të Asjes, kjo e fundit i fton të darkojnë të gjithë së bashku.

Duke përfituar nga situata, cila do të jetë levizja e rradhës e Asjes?

Mert, i cili është miku më i mirë i Volkanit, ndërmerr veprime për t’u bërë pjesë e planit të hakmarrjes së Asjes.

Të ngjashme