I pabesë – Episodi 13
I pabesë – Episodi 13

23:00 08/05/2022

Çfarë informacioni të rëndësishëm do t’i japë Mert Asies?

Fundi i lojës së hakmarrjes së Asies ndaj Vollkanit, Derinit dhe gjithë miqve që e tradhëtuar atë erdhi.

Si do të jetë shfaqja e përgatitur nga ajo në shtëpinë e gruas që i shkatërroi familjen? 

Të ngjashme