I pabesë – Episodi 134

I pabesë – Episodi 134

23:00 18/11/2022

Si do të shkojë darka e ditëlindjes së Asias?

Kjo e fundit vazhdon të luajë lojën e saj me Vollkanin dhe Derinin.

Çfarë do të kërkojë Gonyl nga Asia?

Si do të shkojnë pushimet e para të Nil dhe Selçuk?

Të ngjashme