I pabesë – Episodi 135

I pabesë – Episodi 135

21:00 19/11/2022

Kësaj here Asia i ngre Derinit dhe Vollkanit një grackë edhe me të madhe.

Çfarë do të rrëfejë Derin që do të çmendë Vollkanin?

A do të zbulohet loja e Asias?

Çfarë do të thuhet në një përballje të ashpër mes Onur dhe Vollkan?

Të ngjashme