I pabesë – Episodi 138


I pabesë – Episodi 138

21:00 26/11/2022

Derja do të takohet me një person nga e kaluara.

Gonul merr masa për të kontrolluar shpenzimet e Volkanit.

Cili do të jetë plani i këtij të fundit për të manipuluar Derinin dhe për të vazhduar lojen e tij të dyfishte?

Të ngjashme