I pabesë – Episodi 139


I pabesë – Episodi 139

23:00 27/11/2022

Cili do të jetë plani i Vollkanit për të manipuluar Derinin dhe për të vazhduar lojen e tij të dyfishte?

A do të mund të rregullojnë marrëdhënien e tyre nil dhe Selçuk?

Çfarë do të kërkojë Onur nga Asia?

Të ngjashme