I pabesë – Episodi 14
I pabesë – Episodi 14

21:00 14/05/2022

Duke u hakmarrë ndaj të gjithëve që e tradhëtuan, vëçanarisht ndaj Vollkanit dhe Derinit, Asia vendos të vazhdojë jetën me djalin e saj.

Si do të jetë përballja e Vollkanit dhe Mertit pasi mëson që miku i tij më i ngushtë e tradhëtoi me gruan e tij?

Si do të shkojë tashmë marrëdhënia mes Vollkanit dhe Derinit?

Të ngjashme