I pabesë – Episodi 141

I pabesë – Episodi 141

23:00 02/12/2022

Volkan dhe Asia duhet të përpiqen të qetësojnë Aliun i cili është gjithashtu i lodhur në këtë lojë mes prinderve të tij.

Për çfarë do ta paralajmërojë Derin nënën e saj?

Asia vazhdon me planin e saj për të shkatërruar martesen e Derinit dhe Vollkanit.

Një përballje e Selçukut me Xherenin mund të jetë fatalë për fëmijen që ajo pret.
Të ngjashme