I pabesë – Episodi 142

I pabesë – Episodi 142

21:00 03/12/2022

Si është gjendja e Xherenit dhe fëmijës që ajo pret?

Një informacion nga Xhavidan do të çmendë Derinin e cila shkon të përballet përsëri me Asian.

Por planet e kësaj të fundit sa vijnë dhe bëhen më të rrezikshme…Të ngjashme