I pabesë – Episodi 143

I pabesë – Episodi 143

21:00 04/12/2022

Me zhdukjen misterioze të Asias dhe Aliut të gjithë sytë kthehen nga Derin.

Si do të jetë përballja e kësaj të fundit me Vollkanin?

Edhe sa do ta vazhdojë Asia këtë lojë hakmarrjeje?
Të ngjashme