I pabesë – Episodi 146

I pabesë – Episodi 146

21:00 10/12/2022

Si do të jetë përballja e Derinit dhe Vollkanit?

Nil dhe Selçuk marrin lajmin e bukur se do të bëhen me fëmijë.

Derin e cila gjen përsëri Onurin në krah në momentin e saj më të vështirë do të bjerë pre e një çasti dobësie.Të ngjashme