I pabesë – Episodi 148

I pabesë – Episodi 148

21:10 11/12/2022

Asia arrin të shpëtojë Derinin e renduar psikologjikisht nga vetëvrasja.

Fundi i luftës së Asias, Vollkanit dhe Derinit do të bëjë që të gjithë të paguajnë një çmim të madh.

Si do të ndryshojë tashmë rrjedha e ngjarjeve?
Të ngjashme