I pabesë – Episodi 15
I pabesë – Episodi 15

21:00 14/05/2022

Si do të jetë përballja mes Asies dhe Baharit?

Cilat do të jenë kushtet e divorcit që Asia ka kërkuar që do të xhindosin Vollkanin?

Pas një plani nga Vollkan Asia shkarkohet nga detyra.


Të ngjashme