I pabesë – Episodi 16
I pabesë – Episodi 16

21:00 14/05/2022

A do të mundet Mert të regullojë marrëdhenien me gruan e tij?

Tashmë një luftë e ftohtë ka nisur mes Vollkanit dhe Asias.

Cila do të jetë goditja tjetër që kjo e fundit do t’i japë atij?

A do ta pranojë Haluk vajzen e tij në shtëpi?

Të ngjashme