I pabesë – Episodi 20
I pabesë – Episodi 20

21:00 21/05/2022

Asia merr një surprizë të bukur për ditëlindje nga Ali dhe gjithë miqtë e saj.

Çfarë ka ndodhur me jetët e Asias dhe Vollkan pasi kanë kaluar tashmë dy vite?

A vazhdon po njësoj armiqësia e tyre?

Të ngjashme