I pabesë – Episodi 21
I pabesë – Episodi 21

23:00 22/05/2022

Cila do të jetë loja e rradhës që Vollkan ka përgatitur kunder Asias?

Një festë po organizohet në shtëpinë e Vollkanit dhe Derinit.

A do të jetë Ali pjesë e asaj feste?

Asia ndërkohë do të darkojë me kolegun e saj të punës…

Të ngjashme