I pabesë – Episodi 33
I pabesë – Episodi 33

23:00 12/06/2022

Si do te jete perballja mes Baharit dhe Mertit pas tradhetise se ketij te fundit?

Ku do ta gjeje ngushellimin Bahar?

Selcuk i propozon per martese Nilit. A do te pranoje ajo pas gjithe atyre vuajtjeve te hequra nga ai?

Derin mundohet te beje per vete Aliun duke e manipuluar atë. 

Të ngjashme