I pabesë – Episodi 35
I pabesë – Episodi 35

21:00 18/06/2022

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Vollkan dhe Derin?

Cila do të jetë hakmarrja e Mertit ndaj Vollkanit?

Ky i fundit tashmë sa vjen dhe mendon akoma më shumë për Asien.

Cili do të jetë propozimi i Hakan për Selçuk?

Të ngjashme