I pabesë – Episodi 37
I pabesë – Episodi 37

23:00 19/06/2022

Vendimi i Aliut për t’u shpërngulur pranë babait të tij do të jetë një sprove e re për Asian.

Planet e Derinit do të shkaktojnë tensione të mëdha mes saj dhe Vollkanit.

Çfarë do t’i rrëfejë Turgaj Asies?

Të ngjashme