I pabesë – Episodi 42

I pabesë – Episodi 42

23:00 26/06/2022

Pas sjelljes së Derinit dhe pas shuplakës së Vollkanit, Ali vendos të kthehet pranë nënës së tij.

Cila do të jetë hakmarrja e Derinit ndaj Asies?

Çfarë do të thuhet kësaj here mes kësaj të fundit dhe Vollkanit?

Të ngjashme