I pabesë – Episodi 43
I pabesë – Episodi 43

23:00 26/06/2022

Me çfarë do ta kërcënojë Haluk Vollkanin?

Selçuk do të mësojë një të vërtetë tronditëse nga nëna e tij.

Një krisje e madhe ka filluar të krijohet në marëdhënien e Derinit dhe Vollkanit.Të ngjashme