I pabesë – Episodi 6
I pabesë – Episodi 6

21:00 30/04/2022

Cili do të jetë vendimi i Derinit në lidhje me abortin e foshnjës që ajo pret?

A do të mundet Asia t’i japë një mundësi të dytë martesës së saj?

Në një përballje mes Derinit dhe Asies, kjo e fundit do të mësojë një tjetër te vërtetë të hidhur…

Të ngjashme