I pabesë – Episodi 62

I pabesë – Episodi 62

23:00 23/07/2022

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me Derinin? Kush fshihet pas rrëmbimit të saj?

Ndërsa pret që e verteta të dalë në dritë, durimi dhe forca e Asies po pakësohen dita ditës.

Selçuk dhe Vollkan vazhdojnë hetimin e tyre për të gjetur Derinin.

Të ngjashme