I pabesë – Episodi 64

I pabesë – Episodi 64

23:00 23/07/2022

Si do të shkojë marrëdhënia e Baharit me Melihun?

Asia rrëmbehet nga Faruk dhe gruaja e tij dhe e dergojnë në shtëpinë ku po mbahet Derin.

Çfarë do t’i rrëfejë Derin asaj?

Gonul nga ana tjetër do të mësojë një sekret të madh.

Të ngjashme