I pabesë – Episodi 65
I pabesë – Episodi 65

23:00 24/07/2022

Tashmë Derin dhe Asia janë në duart e të çmendurit Faruk.

Derin ndërkohë i rrëfen asaj të gjithë lojen e hakmarrjes që ajo kishte planifikuar.

Çfarë do të ndodhë tashmë me ato te dyja ndërkohë që e gjithë policia është vënë në kërkim të tyre?


Të ngjashme