I pabesë – Episodi 66
I pabesë – Episodi 66

23:00 24/07/2022

Vollkan vihet pas Farukut dhe mëson vendndodhjen e Asies dhe Derinit.

Ndërkohë që këto të dyja mundohen të arratisen, një plumb do të godasë njërën prej tyre.

Cila do të jetë ajo? Çfarë ka ndodhur me Haluk?


Të ngjashme