I pabesë – Episodi 67
I pabesë – Episodi 67

23:00 24/07/2022

Si është gjëndja shëndetësore e Asies?

Derin ndërkohë dëgjon rrahjet e foshnjës së saj. Si do të jetë takimi me Volkanin?

Ky i fundit ndërkohë kalon gjithë natën pranë Asies.

Si do të jetë përballja e Gonulit dhe Derinit?


Të ngjashme