I pabesë – Episodi 68
I pabesë – Episodi 68

23:00 30/07/2022

Cila do të jetë deshmia e Derinit në komisariat?

Vollkan tashmë ka marrë një vendim të rëndësishëm mbi martesen e tij dhe mbi dashurinë që ai ka për Asien.

A do t’i trazojë edhe njëherë ky vendim gjërat në trekëndëshin Asia, Vollkan dhe Derin?


Të ngjashme