I pabesë – Episodi 69
I pabesë – Episodi 69

23:00 30/07/2022

Asia i bën me dijë Derinit se ajo tashmë është në dijëni të planit të saj të shkuar keq.

A do ta çmendë kjo gjë dhe më shumë Derinin?

Çfarë do të ndodhë me foshnjën e saj?


Të ngjashme