I pabesë – Episodi 79

I pabesë – Episodi 79

23:10 11/09/2022

Pas aksidentit me Derinin, Asia fillon një jetë të re më djalin e saj në Stamboll.

Çfarë ka ndodhur me Derinin? Bahar dhe Melih kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Si do të shkojë kjo dasmë?

Të ngjashme