I pabesë – Episodi 80

I pabesë – Episodi 80

23:20 11/09/2022

Kush është personi që Asia i shpëtoi jetën?

Si vazhdon të jetë marrëdhënia e Selçuk dhe Nil?

E ndodhur në një karrikë me rrota, Derin pëson një krizë nervore kur lexon një lajm në gazetë mbi Asien.

Të ngjashme