I pabesë – Episodi 83

I pabesë – Episodi 83

21:10 17/09/2022

Si do të jetë përballja tjetër mes Asies dhe Derinit?

Cila do të jetë surpriza që kjo e fundit ka përgatitur për Vollkanin?

Si po shkon marrëdhënia e Asies me pacientin e saj?

Nil zhgënjehet kur sheh Selçukun në krahet e një femre tjetër.

Të ngjashme