I pabesë – Episodi 85


I pabesë – Episodi 85

23:00 18/09/2022

Ëndrra më e madhe e Baharit realizohet kur mëson që do bëhet nënë. Si do të presë Melih këtë lajm?

Cila do të jetë arsyeja që Gonyl do të largohet nga shtëpia?

Asia sa vjen dhe afrohet më shumë me pacientin e saj pa e ditur rrezikun që po i kanoset.
Të ngjashme