I pabesë – Episodi 90


I pabesë – Episodi 90

21:10 25/09/2022

Asia pranon ndjenjat e saj dhe vendos të nisë një jetë të re me Arasin në krah.

Bahar dhe Melih festojnë në një darkë me të afermit e tyre ardhjen e foshnjës.

Si do të pritet ardhja e papritur e Asies me Arasin në krah?

Volkan nga ana tjetër në mes të festës kërkon divorcin nga Derin.
Të ngjashme