Ilir Meta për Kushtetutën (19 tetor 1998)

Ilir Meta për Kushtetutën (19 tetor 1998)

11:40 19/10/1998

Intervistë me Zëvëndëskryeministrin Ilir Meta për Kushtetutën.

Zëvëndëskryeministri Ilir Meta flet për Kushtetutën. Ai shton se bashkëpunimi që Partia Socialiste, partitë e tjera të koalicionit dhe Qeveria e re ka kërkuar me Partinë Demokratike nuk do të pushoje deri në momentin e fundit të Referendumit.

/tvklan.al

Të ngjashme
UKT