Imazhi i Shqipërisë në botë dhe perceptimi i saj është një problem i vërtetë i shoqërisë sonë. Kjo është një temë që e ndeshim thuajse në të gjitha rastet kudo që udhëtojmë.

Shqipëria është nënvizuar gjithnjë si vend problematik duke nënvizuar trafikun e klandestinëve, fëmijëve, organeve etj., dhe rrallë ka perceptim pozitiv.

Për të diskutuar pikërisht për këtë temë ishin të ftuar në emisionin  “Opinion” disa prej figurave të njohura publike si Pirro Misha, Lulzim Basha, Sokol Nako, Prec Zogaj, Paskal Milo, Mark Marku./tvklan.al