Duke analizuar imazhin e mësipërm, çfarë keni parë? Ndoshta keni parë një pemë madhështore, duke përcjellë një ndjenjë soliditeti dhe lidhjeje me natyrën. Ose vëmendjen tuaj e kanë tërhequr fillimisht duart, një simbol i veprimit dhe i kërkimit të lirisë. Ose përsëri, mund të jeni fokusuar fillimisht në figurën e një vajze, duke treguar një qasje praktike dhe racionale për të përballuar sfidat e jetës.

Nëse keni parë një pemë, kjo tregon që jeni një person i hapur, nuk keni frikë të ndani botën tuaj të brendshme me të tjerët. Keni një qasje spontane ndaj situatave dhe kërkoni lumturinë kur gjithçka zhvillohet siç pritet.

Nëse keni parë duar, kjo tregon se ju vlerësoni lirinë dhe nuk ju pëlqen të ndiheni të kufizuar. Ju nuk ju ndal asgjë dhe gjithmonë do të tregoni atë që në të vërtetë jeni. Duke shfaqur cilësitë e lidershipit, ju jeni në gjendje të drejtoni njerëzit që ju ndjekin.

Nëse e ke parë vajzën, je dikush që i përballon lehtësisht detyrat pasi mendon gjithmonë në mënyrë racionale. Ju keni një këndvështrim realist dhe prireni të vlerësoni faktet konkrete, duke i dhënë pak rëndësi fantazisë.

Duke u përpjekur të zbulojmë më shumë për veten tonë, ne mund të zbulojmë më shumë personalitetin tonë unik dhe të mësojmë të vlerësojmë cilësitë që na bëjnë vërtet të veçantë.

/tvklan.al