Indi, Obama i ftuari i nderit në paradën e ditës kombëtare


Indi, Obama i ftuari i nderit në paradën e ditës kombëtare

14:51 26/01/2015 obamaBarak Obama ishte i ftuari i nderit në paradën e përvitshme ushtrake të mbajtur në Nju Delhi, për ditën kombëtare të Indisë.

Masa të larta sigurie e shoqëruan ceremoninë. Presidenti amerikan ndodhet në Indi për herë të dytë gjatë mandatit të tij.

Pjesë e bisedimeve është bashkëpunimi ekonomik, ai ushtarak dhe në luftën kundër terrorizmit.

Tv Klan

Të ngjashme