Interes i lartë për vaksinën nga studentët në Elbasan - Tv Klan

Interes i lartë për vaksinën nga studentët në Elbasan


Interes i lartë për vaksinën nga studentët në Elbasan

13:45 15/10/2021

Sipas rektorit një përqindje e vogël e të rinjve dhe pedagogëve nuk janë imunizuar

Studentët e Universitetit të Elbasanit kanë patur interes për të bërë injeksionin anti-Covid para nisjes së javës së vaksinimi masiv. Sipas rektorit të këtij institucioni shifrat e të imunizuarve janë të kënaqshme.

Vetëm një përqindje e vogël e pedagogëve nuk janë vaksinuar. Sa i përket procesit të regjistrimit situata është pothuajse e njëjtë me një vit më parë.

Edhe në universitetin e Elbasanit mbeten të ulëta shifrat e studentëve që kanë zgjedhur degët e mësuesisë.

Klan News
Të ngjashme