Intervistë – Fadil Canaj (23 tetor 1998) – TV KLAN

Intervistë – Fadil Canaj (23 tetor 1998)

Intervistë me zotin Fadil Canaj i cili flet për emërimet e dy zëvëndësministrave në Ministrinë e Rendit Publik.

Në Ministrinë e Rendit Publik ka dy zëvëndësministra me vendim të fundit të Qeverisë. Është emëruar zoti Ilirjan Celibashi, zëvëndësminister për Rendin Publik. Këto dy zëvëndësministra do të kenë drejtime të ndryshme ku një zëvëndësministër do të mbrojë drejtimet operuese policinë dhe veprimet e tjera të
policisë ndërsa zëvëndësministri tjetër do të ketë llogjistikën, personelin, marrëdhëniet me publikun. /tvklan.al

Kategori
Lajme ArkivaTë gjitha
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione