Ironia e fatit – Episodi 10

Ironia e fatit – Episodi 10

22:00 16/09/2019

Nëna e Kerem e penduar shkon të vizitojë të birin në burg. A do të mundet ai të harrojë gjithçka e ta falë atë?

Zejnep merr një lajm të bukur nga Kadir. Për çfarë bëhet fjalë?

Kerem përsëri ndodhet në rrezik.

Për Belmen dhe Demir, rreziku i zbulimit të lidhjes së tyre sa vjen dhe ngushtohet…

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT