Ironia e fatit – Episodi 11

Ironia e fatit – Episodi 11

22:00 17/09/2019

Zejnep arrin të arratiset nga shtëpia dhe shkon të takohet me Velin. A do të mundet ajo të bashkohet me vajzën e saj?

Xhemre shkon përsëri të takojë Keremin. Çfarë kërkon të dijë ajo kësaj here?

Çfarë do të ndodhë me Zejnepin dhe vajzën e saj?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT